Різно-різно кольоровий,
                                                                                         Мов народжений красою,
                                                                                           Наче скроплений росою,
                                                                                    В чистих барвах, як обнова,-
                                                                                            Вся планета кольорова.
                                                                                      І на цій планеті діти
В мирі й дружбі хочуть жити.
Сьогодні 1 червня-День захисту дітей! До цієї дати у міському парку ім. Т.Г.Шевченка було проведено щорічну акцію «Запобігти.Врятувати.Допомогти.» Її організували і провели працівники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС України . Допомагала їм команда ліцеїстів Бердичівського міського ліцею №15 «Мисливці за вогнем.»
Працівники  ДСНС  продемонстрували дії під час виникнення різних надзвичайних ситуацій. Діти змогли проявити себе у ролі справжніх рятувальників, позмагатись між собою на швидкість одягання спеціальної форми.  Спеціалісти  звернули увагу присутніх на основні правила безпечної поведінки вдома при користуванні електричними та газовими приладами, застерегли  від небезпечних ігор із сірниками й запальничками. Дітям нагадали, як правильно викликати Службу порятунку. Ліцеїсти  брали активну участь в опитуванні  бердичівлян, присутніх  у парку.
Нелегка професія рятувальника, але така  необхідна  для  безпеки  країни, збереження національного багатства та довкілля.Дякуємо Вам, наші мужні рятівники!Щиро дякуємо керівництву частини за цікаву зустріч! Разом до перемоги!

 

Від БМЛ №15

Залишити відповідь