Бердичівський міський ліцей № 15 Житомирської області

Ідент. код 22057242  вул. Михайла Грушевського 5А, м. Бердичів,                                            Житомирської  область, 13312

Тел: (04143) 2-11-33, 2-21-72, 2-10-88 EMAIL:c3w15berd@ukr.net

 

 

НАКАЗ

 

 04 вересня 2020 р.                                                                  №  38/01-07

 

Про перевірку  календарно-

тематичного планування 

на І семестр 2020/2021 н.р.

 

З 1.09.2020 до 04.09.2020р. заступниками директора з НВР                            Миронець Н.А., Петриченко І.П., Семеновою Т.Л., Єдіновою Н.П. здійснювалась перевірка календарно-тематичного планування вчителів. Керівники  кафедр ліцею 20-22.08.20 провели методичні оперативки щодо особливостей складання календарних планів, обговорили рекомендації щодо викладання предметів у 2020-2021н.році

Календарно-тематичне планування розроблено педагогами на кожний клас відповідно до навчальних програм і вимог Державних освітніх стандартів та затверджено на засіданнях кафедр.

У кожній темі уроку зазначено, які компетентності буде розвивати педагог (4-5) та які наскрізні лінії буде враховувати при формуванні освітнього середовища.

Показовим є те, що всі педагоги зосередили увагу на досягненні життєво важливої для учня й суспільства мети – увиразнити ключові компетентності.

Оскільки (за рекомендаціями МОН) педагоги складали календарно-тематичне планування в довільній формі, кожен учитель мав змогу творчо підійти до реалізації програми, враховуючи інтереси та рівень підготовки учнів, умови навчання.

У зв’язку  з адаптивним карантином у кожному розділі календарно-тематичного планування передбачено дистанційне навчання (вказані дистанційні освітні платформи – ZOOM (онлайн ресурс), CLASSROOM – вебсервер хмарних технологій, «Мій клас» та інші)

Дистанційна форма передбачає наявність усіх, притаманних очному навчанню атрибутів: груповідискусії, колективне обговорення матеріалу, різні комунікації.

Виходячи з вищезазначеного,

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Відзначити якісне та своєчасне календарно-тематичне планування таких педагогів: Бойко І.М., Нечипорук Т.І., Реготун О.А., Кантемір А.А., Чмаль Т.Л., Палкіної С.П., Таловської Т.Г., Маньківської А.А., Толікової Л.П., Новікової Т.Л., Білоус Л.В., Макаренко О.А.
  2. Учителям-предметникам:
    • У повному обсязі виконати програму протягом 2020/2021 н. року
    • Чітко дотримуватись під час проведення навчальних занять відповідності календарного планування поурочному, записам у журналах та учнівських зошитах.
    • Організувати якісне навчання з використанням цифрових технологій, комунікувати з учнями на відстані, надихати та мотивувати їх до навчання (на випадок карантину)
    • Опанувати сучасні електронні платформи та сервіси: ILearn (матеріали для самопідготовки, подкасти ), Moodle та інші, зручні для вчителя
  3. Заступнику директора з НМР Миронець Н.А. систематично проводити методичні оперативки щодо дотримання вимог з ведення ділової документації протягом 2020/2021 н. року
  4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника директора з НМР Миронець Н.А.

Директор БМЛ № 15                                                В.ІВАСЮК

 

 

 

Від БМЛ №15

Залишити відповідь