Сьогодні ми хочемо поділитись з вами секретами гарного настрою на щодень, що є запорукою Вашої успішності. Зокрема:

  1. Кожен ранок розпочинайте з усмішки! Це повинно стати вашим правилом, яке кожен день буде задавати позитивний настрій. Усмішка – це взагалі непереможна зброя у багатьох життєвих ситуаціях, навчитеся правильно нею користуватися і ви обов’язково досягнете великих успіхів.
  2. Правильний ритм. Буде веселіше, якщо вас завжди буде супроводжувати ритмічна і завзята музика, від якої так і хочеться піти в танок! Позитивні книги, статті, фільми. Це додасть вам енергії на цілий день.
  3. Не зв’язуйте своє щастя з конкретними подіями. Впливайте на те, на що можете вплинути, і відпустіть те, що від вас не залежить.
  4. Не приховуйте свої почуття. Діліться ними з оточуючими, щедро обдаровуйте людей посмішкою і своїм хорошим настроєм. Компліменти, допомога, корисні поради – цьому завжди будуть раді.
  5. Зосередьтесь на позитивному. Намагайтеся знайти позитив у кожній ситуації, в людях і в подіях, які вас оточують. Навіть у самій негативної ситуації є щось добре, як би не було складно в це повірити.
  6. Спілкуйтесь з цікавими особистостями. Це розкриє для вас дуже багато нового. Можливо, саме завдяки такому спілкуванню, ви зможете відкрити щось нове у собі!
  7. Балуйте себе, наприклад: з’їсти що-небудь солоденьке, купити нові рукавиці або подивитися улюблений мультик. Це завжди мотивуватиме.
  8. Вітаміни! Їжте більше свіжих фруктів і овочів. Особливо корисні зараз будуть продукти жовтого кольору: банани, ананаси, морква, апельсини. Пийте багато свіжого соку, зеленого чаю та простої води.
  9. Прогулянки на свіжому повітрі. Це необхідно робити, незважаючи на погоду. Прогуляйтеся по вулиці хоча б близько 20 хвилин. Головне – одягнутися по погоді.
  10. Оточуйте себе яскравими речами! Включіть в ваш гардероб барвисту, яскравий одяг, яка завжди виділить вас з натовпу і просто підніме настрій. Якщо дрес код вашого офісу цього не дозволяє, тоді беріть на озброєння кольорові веселі аксесуари! Також яскравими барвами наповніть свій побут
  11. Оточуйте себе любов’ю! Біля вас завжди повинні бути люди, які дарують вам гарний настрій. Це ті, кому ви даруєте тепло і свою любов: улюблені, друзі, родичі, кішка врешті-решт! Це головна запорука хорошого настрою і щасливого життя.

Від БМЛ №15

Залишити відповідь