Діти і війна. Напевно, немає у світі більш несумісних понять. «Війна»-це руйнування, смерть, горе і сльози. А «діти»-це сонце й щастя, перші слова й  дитячий сміх, ігри і пісні. Ми ніколи й ні за що не могли подумати, що діти і війна знову стануть в один ряд у нас в Україні. Про те, що в ХХІ столітті в центрі Європи є діти, які втратили батьків, здоров’я. Діти, у яких війна забрала дім, які ніколи не зможуть святкувати Міжнародний день дітей, не зможуть навчатися, гратися, радіти, сміятися, любити своїх рідних. Понад 500 українських янголят піднялися в небо. Дитячі життя, дитячі долі…

2 червня учні 2-Б класу (класний керівник Іванова В.М.) провели виховну годину про дитинство, яке перевернула війна. Звучали вірші, пісні, учні загадували бажання, виконали флешмоб, дивились відео, присвячене цій темі; вшанували хвилиною мовчання пам’ять дітей, життя яких забрала війна. 

Життя продовжується. Ми маємо жити за них, радіти життю за них, творити добрі справи, любити цей світ, нашу рідну Україну! Хай буде мир! Разом до перемоги!

Від БМЛ №15

Залишити відповідь