«Ти у світі – єдина»
Немає на землі людини ближчої і дорожчої, ніж мама. Мама- це не тільки добрі очі, дбайливе серце, ніжне дихання і ласкаві руки рідної людини. Мама-це ще й ангел-охоронець. Вона завжди оберігає від неприємностей, переживань і проблем.
Тому День матері – це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з нас із дитинства несе в душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, підтримає, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.
Святкування Дня матері – це чудова можливість висловити свою безмежну вдячність за все, що роблять для нас наші мами, за їхню любов і розуміння.
13 травня в Бердичівському міському ліцеї №15 відбулося традиційне свято до Дня матері «Ти у світі – єдина», на якому учні 6-В класу (класний керівник Таловська Т.Г.) привітали всіх мам . Вони розповіли історію свята, декламували вірші, виконували пісні. А ще відповідали на питання вікторини «Чи знаєте ви уподобання своїх мам?»
Ми шлемо щирі вітання всім мамам! Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість! Ми любимо і пам’ятаємо Вас!

Від БМЛ №15

Залишити відповідь