«Поезія – це завжди неповторність,

                                                                                                           Якийсь безсмертний дотик до душі»

                                                                                                                                                     Л. Костенко

19 березня святкувала  свій день народження українська поетеса Ліна Костенко.  Її вважають генієм слова, залізною жінкою та живою легендою, а її біографія є прикладом для мільйонів українців та невичерпним джерелом мудрості. Її вислови надихають на зміни і змушують замислитися над вічними темами. У нове тисячоліття українська література увійшла з її ім’ям на вустах. Твори Ліни Костенко стали класикою .

День народження поетеси відзначали в Бердичівському міському ліцеї №15 учні 7-В класу (класний керівник Шаламова Н.М.) Вони провели годину-присвяту «Життя іде і все без коректур…»

У святі поезії взяли участь усі учні класу, кожен вивчив і прочитав напам’ять улюблений вірш Ліни Костенко. Звучали пісні на слова поетеси, присутні переглянули відеореліз «Думки на вагу золота» та згадали її «золоті» вислови . Про переживання авторки говорили інсценівкою.

Тож,  щиро дякуємо усім, хто допоміг, щоб цей захід відбувся, щоб ми змогли доторкнутися до поетичного надбання Ліни Костенко.

Бажаємо Ліні Василівні міцного здоров’я, невичерпного натхнення та нових творчих злетів! Нехай кожен вірш, що народжується з- під її пера, надихає та додає сил в боротьбі за вільну Україну.

Від БМЛ №15

Залишити відповідь