Діти пізнають світ і дорослішають, отримуючи новий досвід. Проте інколи це пов’язано з ризикованою поведінкою. Жодна дитина не має ризикувати життям та здоров’ям, повертаючись додому зі школи, гуляючи в парку чи на дитячому майданчику. Доки територія України забруднена мінами, наш обов’язок — розповісти дітям про загрозу вибухонебезпечних предметів та пояснити, як залишатися в безпеці.

Саме  тому 11 жовтня до Бердичіського міського ліцею №15 завітали працівники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС : заступник начальника Бердичівського РУ підполковник Олішевський В’ячеслав Сергійович, головний інспектор Відділу ОНПР Бердичівського РУ Гресєв Ігор Валерійович та працівники поліції: начальник сектору ювенальної превенції  відділу превенції Бердичівського РВП Чубоха Олеся Ярославівна і  т.в.о. начальника сектору протидії домашнього насильству Бердичівського РВП Кравчук Анна Валеріївна. Допомагала гостям під час зустрічі з учнями  команда юних рятувальників Бердичівського міського ліцею №15 «Мисливці за вогнем.»

Діти були вдячні гостям за цікаві, корисні розповіді. Із задоволенням дивились відеофільм; активно відповідали на питання вікторини. Потім були подарунки від гостей та фотосесія напам’ять.

Учні запам’ятали, що у разі  виявлення підозрілих предметів слід негайно повідомити про знахідку до найближчого відділу поліції,  підрозділу ДСНС за телефоном «101».

Бережімо своє життя і здоров’я! Разом до Перемоги!

Від БМЛ №15

Залишити відповідь