«З любові починається життя, вона усе найкраще починає!»

Ось уже багато століть поспіль закохані всього світу відзначають 14 лютого  найромантичніше свято року-День Святого Валентина, або День закоханих. І навіть сьогодні, коли в Україні війна, це свято залишається актуальним. Адже, не дивлячись на суворі реалії, у країні перемагає це дивовижне почуття- кохання. Воно надихає наших мужніх захисників, надає їм силу і наснагу. В ім’я любові воїни йдуть в бій, захищаючи рідний дім, свої родини, близьких і коханих людей.

Програма семінару передбачала презентацію педагога-організатора Тарахтелюк А.М., виступ учнівського самоврядування, психологічного практикуму (практичний психолог Кравченко О.М.), майстер-класи з виготовлення браслету-оберегу із атласної стрічки та виготовлення патріотичних «валентинок»   і  літературно-музичної композиції «З любові починається життя, вона усе найкраще починає». Чудові слова любові, ніжності чередувались з неповторними мелодіями пісень про кохання, незламність України і українців. А скільки задоволення приніс виступ юних акторів, що зіграли ролі героїв п’єси Старицького «За двома зайцями!» Ніжність та неповторність першого почуття відчувалась і в танці «закоханих» пар.

І, звичайно, віра в Перемогу єднала серця всіх присутніх на заході. Хочеться побажати миру у душі та миру –Україні! А в серці кожного, щоб горіло почуття любові. Нехай воно буде чистим, світлим і щасливим!

 

Від БМЛ №15

Залишити відповідь