Україна  має прапор, на якому два кольори  – небесний та сонячний . Кольори- золотого колосся, сонця, неба та миру. Це земля, де живуть сильні і сміливі чоловіки, віддані і сильні духом жінки.  І ми віримо, що з такими   патріотами Україна переможе, бо ніхто ніколи не зламає цих мужніх людей. Саме тому патріотизм слід виховувати з дитинства.

Відповідно до листа Департаменту освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації від 05.10.2021 «Про проведення ІV обласного фестивалю патріотичних дій «Патріот-Fest» 17-18 листопада 2021 року в комунальному закладі позашкільної освіти «обласний еколого-натуралістичний центр» Житомирської обласної ради було проведено ІV обласний  фестиваль патріотичних дій «Патріот-Fest», у якому команда учнів

БМЛ №15 посіла ІІ місце в номінації  «Моя майбутня професія-військовий!» Вітаємо команду «Нащадки славних козаків» з перемогою. В номінації «Я- громадянин своєї держави» (малюнки учнів)  вітаємо ученицю 7-Б класу Сороку Дарину. Оголошена подяка за участь у фестивалі учениці 7-В класу Стаховій Дар’ї.

Дякуємо усім причетним до цієї перемоги та вітаємо з успіхом!

Патріотизм-це любов до Батьківщини. Про патріотизм судять не по словах, а по справах людини. Любов до Батьківщини є виявом гордості за свою рідну землю, за її матеріальні й духовні надбання. Тому ми раді, що наші учні знають історію, культуру України, рідного краю та міста, і є надія, що вони стануть справжніми господарями на своїй землі!

Від БМЛ №15

Залишити відповідь