День Збройних Сил України в наш час має особливе значення.  Це народна армія незламних та нескорених бійців-миротворців, патріотів, захисників мирного населення та рідної землі, яка цілком справедливо заслужила народну повагу, гордість та довіру.

Перед Днем Збройних Сил України, за доброю традицією, учні БМЛ №15 вирішили привітати доблесних воїнів ООС, що охороняють наш мир та спокій. Подарунки до свята від учнів ліцею поїдуть на передову.

Саме на боєздатні Збройні Сили покладають надії мільйони українців, які так мріють про мир, процвітання країни та її славу! І ці мрії обов’язково здійсняться, адже ми маємо тисячолітню історію та ментальність, а з тим і своє військо, яке споконвічно оберігає рідну українську землю від будь-якого загарбника!

Ми вдячні нашим героям. Низький вам  уклін!

Особлива подяка тим, хто сьогодні несе військову службу на передовій та тим, хто зміцнює обороноздатність України!

Висловлюємо подяку і нашим волонтерам за вашу людяність та безкорисливу працю! Завдяки вашій підтримці кріпне український дух, який неможливо здолати! Відзначаючи свято, ми схиляємо голови перед пам’яттю Героїв, які віддали своє життя за незалежність та процвітання України. Вічна їм пам’ять та слава!

Віримо, що ми обов’язково подолаємо усі негаразди та будемо жити в мирній, заможній та щасливій країні!

Бажаємо вам мирного неба, міцного здоров’я, сили та наснаги вам і вашим родинам. Нехай відвага, сміливість і мужність допомагають вам подолати всі труднощі, які зустрічаються на шляху!

Слава Україні! Героям слава!

 

Від БМЛ №15

Залишити відповідь