Золотий жовтень приніс  ще одну пам’ятну дату для українців. 28 жовтня- День визволення України від нацистських загарбників. Саме в цей день 77 років тому рідна українська земля стала вільною від нацистського ярма. У війні загинув кожний п’ятий українець. Було зруйновано 700 міст, 28000 сіл. Дорогою ціною дісталась ця Перемога. Саме тому щороку ми вшановуємо пам’ять тих, хто віддав свої життя за Батьківщину. Так і в цьому навчальному році пройшли виховні заходи у нашому навчальному закладі: виховні години, перегляди кінофільмів, літературні композиції.

Учні 8-Б класу  (класний керівник Палкіна С.П.) підготували усний  історично- літературний журнал «Україна пам’ятає». У заході взяли участь усі учні класу. Хвилиною мовчання вшанували присутні пам’ять героїв та жертв війни. Згадали про героїв сьогоднішнього дня: воїнів АТО та ООС.

Звичайно, бажали здоров’я ветеранам Другої світової війни та тим, хто сьогодні захищає українські кордони. Миру, щастя, злагоди тобі, Україно! Слава Україні! Героям Слава!

Від БМЛ №15

Залишити відповідь