Ми пишаємось творчою командою учнів та педагогів БМЛ №15 «Чуйні серця», що взяли участь в 4-му освітньому всеукраїнському проекті «Відкривай Україну» – 2020. Це єдина повноцінна програма національного рівня з інтеграції підлітків у суспільство, в основі якої лежать принципи гейміфікованого підходу до навчання та командної роботи школярів 7-11 класів. Проєкт проходив за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Міністерства освіти та науки України.

У проєкті взяли участь понад 6,5 тисяч учасників та 650 команд з різних куточків України. Мета проекту – створити середовище для розвитку підлітків міст України.

Робота над проєктом згуртувала учнів різних вікових категорій. До нашої команди увійшли веселі, доброзичливі, креативні, щирі та відкриті до спілкування учасники: Філімончук Анна, Соболєва Анастасія, Паламарчук Олександр, Іващенко Ольга, Шибецький Олександр, Матвієць Кіріл, Масловська Єлизавета, Касперський Матвій, Новіцька Вавлерія, Цітелашвілі Олександра і ментори Семенова Тетяна Леонідівна та Парасюк Тетяна Володимирівна. Усіх поєднує любов до рідного міста та свого ліцею, бажання допомагати літнім людям та жага приймати участь у різноманітних проектах. Ми поважаємо один одного. Від того, як кожний член команди ставиться до інших, до своєї роботи, залежить не тільки настрій колективу, а і його здатність виконувати певні завдання, працювати на результат. Наявність у команді лідера є, безумовно, її необхідною ознакою. Наш капітан – Шибецький Олександр. Він відповідальний, організований, комунікабельний та розумний. Усі члени команди поважають та дослухаються до його думки. Йому завжди готові допомогти наші ментори Парасюк Т.В., Семенова Т.Л. та директор ліцею Івасюк В.Г. І, нарешті, довіра в команді. Якщо лідер довіряє команді, він може не турбуватися про вчасне виконання необхідних завдань.  Пандемія внесла свої корективи, тож усю роботу команди довелося підлаштовувати під карантинні норми, ми навчилися працювати в команді дистанційно! У півфіналі наша команда змагалася з 111 командами з 21 областей України.

Від БМЛ №15

Залишити відповідь