Ура! Команда БМЛ 15 «Чуйні серця» у півфіналі проекту! По завершенні роботи над Всеукраїнським проектом “Zero Waste School” кафедра іноземних мов розпочала роботу над новим освітнім проектом «Відкривай Україну».

Протягом 6 місяців наша команда «Чуйні серця» досліджувала проблематику нашого міста та виконувала завдання проекту. Ми навчилися працювати дистанційно в умовах карантину та досягли чудових результатів! До нашої команди увійшли веселі, доброзичливі, креативні, щирі та відкриті до спілкування учасники: Філімончук Анна, Соболєва Анастасія, Паламарчук Олександр, Іващенко Ольга, Шибецький Олександр, Матвієць Кіріл, Масловська Єлизавета, Касперський Матвій, Новіцька Вавлерія, Цітелашвілі Олександра та ментори Семенова Тетяна Леонідівна і Парасюк Тетяна Володимирівна. Усіх нас поєднує любов до рідного міста та свого ліцею, бажання допомагати літнім людям, ми обожнюємо приймати участь у різноманітних проектах. Ми поважаємо один одного. Від того, як кожний член команди ставиться до інших, до своєї роботи, залежить не тільки настрій колективу, а і його здатність виконувати певні завдання, працювати на результат.

 Освітній проект «Відкривай Україну» – проект, який доводить суспільству, що молодь є рушійною силою змін, яка може і хоче змінити на краще нашу країну.

 

Від БМЛ №15

Залишити відповідь