Бібліотека ліцею отримала нові книги серії «Шкільна бібліотека». Це цікаві посібники з історії давніх часів, біології, географії, міфології, етики тощо.

У книгах з біології та географії ви знайдете не тільки додатковий пізнавальний матеріал, а й описи деяких експериментів, спостережень, моделювань. Усі описані види практичної діяльності не потребують складного лабораторного обладнання, ви можете здійснити їх навіть у домашніх умовах.

Книги орієнтовані на учнів 5-6 класів, а також усіх, хто хоче пізнати та зрозуміти живу природу і навчитися досліджувати світ, що нас оточує.

Книга «Споживча етика» допоможе більше дізнатися про товари та послуги, про маркування продукції, її індекси та коди і що вони означають. Ця інформація допоможе вам отримувати якісні послуги та купувати безпечні товари.

Серед нових видань є книга «Сучасна художня література», яка містить твори таких авторів української та зарубіжної літератури: Олександр Сидоренко (більш відомий як Фоззі) Сашко Дерманський, Григорій Фалькович, Сашко Лірник, Сергій Гридін, Крістіне Нестлінґер, Туве Янсон, Джеремі Стронг та інші. Посібник не повторює зміст підручників, а доповнює його новими цікавими матеріалами.

Від БМЛ №15

Залишити відповідь