24 лютого рашистські окупанти віроломно почали широкомасштабне вторгнення в Україну. Смерть і знущання над мирним населенням, руйнування міст і сіл України, жахи Бучі, Гостомеля, Ірпеня, Бородянки, блокаду і знищення Маріуполя, пам’яток Чернігова,  Святогорська та інших міст, мільйони понівечених людських доль принесли із собою рашистські орки.

Важкі дні, тижні, місяці переживає наша держава, наше місто. Всі ми разом з Україною, її захисниками мріємо про Перемогу над російськими окупантами, а наші воїни своїми подвигами – наближають цю Перемогу.

Як завжди, у травневі дні, напередодні свята Примирення та Перемоги над нацистами у Другій світовій війні, ми вшановуємо пам’ять тих, хто віддав свої життя за незалежність та суверенітет України. У мирні дні проводилися урочисті лінійки перед будинком, де жив Герой АТО, випускник нашого навчального закладу- Ковтун Сергій Леонтійович, який віддав своє життя за Україну.

Сьогодні у БМЛ№15 відбувся мітинг, присвячений пам’яті колишніх учнів навчального закладу, які віддали свої життя за незалежність та територіальну цілісність України: Ковтуна С.Л. та Костенка С.Л. На заході були присутні рідні та близькі героїв.

Допоки ми живі- житиме пам’ять про Героя.

Дякуємо всім, хто захищав та захищає незалежність, територіальну цілісність і суверенітет України , справедливість, свободу, єдність нашої держави. Низько вклоняємось за їхній подвиг, мужність, за можливість жити і працювати у вільній Україні. Господи! Бережи наших мужніх воїнів, даруй їм наснагу, терпіння, силу у подоланні ворога.

Вічна слава та пам’ять героям, які загинули за нас з вами, за Україну! Герої не вмирають! Слава Україні! Героям слава!

Від БМЛ №15

Залишити відповідь