День Святого Миколая – особливе свято. Всі його чекають з нетерпінням, щоб попросити здійснення своїх найзаповітніших мрій, бо кожен знає, що він за свого життя був добродієм для християн, отож і сьогодні він може подати нам руку в біді, або в радощах. З особливим нетерпінням чекають на день пам’яті цього доброго святителя діти, бо для них, насамперед- це свято веселощів та подарунків.  

Завітав Миколай і до Бердичівського міського ліцею №15. Напередодні свята, 17 грудня, Святий Миколай привітав усіх учнів та працівників навчального закладу, побажав успіхів, здоров’я, щастя. Були проведені гарні заходи. У 7-Б класі (класний керівник

Новікова Т.Л.) пройшло свято « Ой, хто, хто, Миколая любить». Багато гарних слів, віршів та пісень прозвучало на адресу Святого. За це він подарував дітям гостинці. А вихованці груп продовженого дня (вихователі Харламова Н.Б. та Вербенець Л.І.) ще й дізнались про історію цієї дати, а потім  виконували різноманітні творчі завдання та веселились у руханках. І, звичайно, усі діти,  отримали подарунки від Святого.

Від БМЛ №15

Залишити відповідь