«Всі професії потрібні, всі професії важливі»… Праця кожного обов’язково повинна бути оцінена. Вчитель — одна з найбільш складних професій у світі, тому що бути вчителем — це більше, ніж просто вміти щось робити. Вчитель — це стан людини, його бажання та готовність допомогти іншим розкрити свої здатності й таланти, знайти шлях у житті.

День вчителя — чудове свято, коли учні  можуть висловити свою щиру подяку  педагогам за їхню непросту й благородну працю, за увагу та терпіння, за бажання бачити  своїх вихованців, успішними та щасливими людьми.

У День вчителя в усіх школах особлива святкова атмосфера. Всі ошатні, з букетами квітів, вітальними листівками. В цей день звучить багато теплих і щирих слів на адресу вчителів, які вони, звісно, заслуговують чути кожен день. Учні  намагаються  порадувати їх не тільки своєю старанністю в навчанні, а й вигадати  всілякі привітання. В актовій залі нашого ліцею завжди проходять  святкові концерти до цього дня . Ось і на цей раз відбувся святковий концерт до Дня вчителя. Слова вдячності, поваги та любові звучали у віршах та піснях. Особливий настрій створили гості, що завітали на свято: майстер гри на саксофоні – Руслан Крижанівський та чарівна пані Юлія. Щастя, здоров’я, удачі та успіхів Вам, дорогі вчителі!

Від БМЛ №15

Залишити відповідь