2 жовтня, у переддень професійного свята, учителі й працівники Бердичівського міського ліцею №15 відвідали Національний парк «Межигір’я». Мальовничі краєвиди одразу постали перед очима: дивовижні фонтани, велетенські дуби, стрункі берізки, розкішні хвойні дерева тощо. Гуляючи парком, ми насолоджувалися чистим повітрям та надзвичайними  пахощами хвої. Багатство та неймовірна краса природи надихали нас на приємні відчуття, враження від побаченого залишили лише гарні спогади. Рослинний світ Межигір’я  зачаровує своєю пишністю та красою. Також у парку багато ставків, які прикрашені дивовижними фонтанами. У цих водоймах живуть різнобарвні качки та граціозні  лебеді. Ці птахи своєю витонченістю та поглядом ніби показують, що вони володарюють у цьому прекрасному куточку України. У такому царстві природи справжнім дивом стала зустріч з родиною оленів, які спокійно гуляли алеями й не боялися відвідувачів парку. Тварини підходили до людей і з радістю куштували ласощі, якими їх пригощали. Також маленькі кролики, що спокійно скубали траву, гордовиті страуси, які сиділи нерухомо, зачарували всіх відвідувачів. Тваринний світ цього парку багатий та різноманітний, і ми, затамувавши подих, лише зацікавлено спостерігали.

Межигір’я розляглося на правому високому березі річки Дніпро, і не можна забути той краєвид, який нам відкрився, коли ми прогулювалися по набережній. Плесо річки виблискувало на сонці, теплий осінній вітерець ніжно лоскотав щоки.

На території парку збудовано багато споруд: фізкультурно-оздоровчий комплекс, резиденція Межигір’я, гостьовий будинок, музей ретро-автомобілів, Межигірський монастир тощо. Ці будівлі вражають своєю розкішшю та величчю.

Ми щиро дякуємо за чудову екскурсію, неймовірні враження комітету профспілки працівників освіти та науки, зокрема Анжелі Микитівні Цвєтковій, УОіН, директору БМЛ №15 Ванді Геннадіївні Івасюк, а також голові профспілки нашого ліцею Ользі Анатоліївні Реготун.

Цей сонячний осінній день залишив лише приємні спогади, неймовірні емоції та чудовий настрій. Зі святом нас, дорогі освітяни!

Алла Маньківська, учителька

Від БМЛ №15

Залишити відповідь