Перший осінній день для Бердичівського міського ліцею №15 був надзвичайно яскравим і радісним. День знань, 30-річчя Незалежності України та 60 років нашому рідному ліцею – одразу три свята. Як чудово зустрітися знову після літніх канікул та приймати гостей біля стін рідного ліцею. Посмішки на обличчях, радість в очах і сонячний вересневий ранок. Чого ще треба для святкового настрою?

Надзвичайно приємно було приймати теплі слова вітання від міського голови – Орлюка Сергія Валерійовича.

 Кожна кафедра по-особливому зустрічала дітей, батьків та гостей. Учителі-словесники створили атмосферу домашнього затишку. Старенький тин, соняхи, чорнобривці закликали на своє подвір’я. Хатинка, де в колисці спало немовля, запрошувала на гостини. А там у вишиванках дівчата-українки з радістю зустрічали гостей.

Учителі зарубіжної літератури в цей святковий день перетворилися на казкових героїв: фею, яка подарувала Попелюшці кришталеві черевички, та Червону Шапочку.

Цікаві ігри, конкурси, майстер-класи, загадки приготували вчителі для всіх гостей. Свято Першого дзвоника було різнобарвним і дивовижним, як і осінь-чарівниця.

Отже, залишається лише побажати нашій країні процвітання, добробуту та миру, усім українцям – здоров’я. А також від щирого серця вітаємо наш рідний Бердичівський міський ліцей №15 з 60-річчям.

Знову двері відчинив

Рідний наш ліцей.

Вкотре дзвоник задзвонив

Для усіх дітей.

І у храм науки знов

Ми йдемо усі.

В серці – ніжність та любов,

Радість – у душі.

Ми вітаємо ліцей,

Дякуєм за все!

Хай святковий день оцей

Радість принесе.

Алла Маньківська, учителька української мови та літератури

Від БМЛ №15

Залишити відповідь