Першого вересня  з самого ранку на подвір’ї ліцею лунає музика. Звідусіль сходяться учні та їхні батьки.  Діти із букетами квітів у руках. Серед них є й малеча – першокласники. Вони цікаві і  схвильовані,  міцно тримають батьків за руки.

Виступає директор Бердичівського міського ліцею №15 В.Г. Івасюк. Вона звертається до батьків і учнів з привітаннями та побажаннями, представляє запрошених гостей: міського голову Орлюка С.В., заступницю міського голови Петрівську О.В., депутата міської ради Толочка В.І.

До слова запрошується Бердичівський міський голова – Орлюк С.В., депутат міської ради- Толочко В.І.

Після закінчення урочистої частини свято продовжується на подвір’ї навчального закладу. Педагоги ліцею підготували  12 цікавих локацій:

  1. «Піфагор»
  2. «»Яблуко»
  3. «Книга»
  4. «Олівець»
  5. «Флейта»
  6. «М’яч»
  7. Big Ben»
  8. «Слово»
  9. «Казка»
  10. «Козацтво»
  11. «Молоток»
  12. «Світлофор».

     Під час свята проходив благодійний ярмарок  «Врятуймо Соломійку», який організувала і провела випускниця та мама  учня  ліцею Наталія Юрчишина. Зібрані кошти ( 5 тисяч 203 грн. були передані батькам Соломійки.)

      На свято були запрошені працівники дитячої та міської бібліотеки. Прикрасою заходу       стали коні, на яких каталися всі охочі: учні, батьки, вчителі. Хай так цікаво , змістовно, корисно, весело проходить увесь навчальний рік!

      Бажаємо всім миру, злагоди, міцного здоров’я, щастя та успіхів!

 

Від БМЛ №15

Залишити відповідь