Пані та панове!

Відповідно до плану місячника оборонно-масової роботи ліцею та розпорядження Управління освіти і науки Бердичівської міської ради 4 грудня військовослужбовцем військової частини А2772 проведено урок мужності з учнями 11-х класів. Урок був цікавим і змістовним. Наданий матеріал неабияк зацікавив учнів, які поставили військовослужбовцю багато запитань.

Актуальність уроку полягала також у професійній орієнтації юнаків, що особливо важливо для випускних класів.

Було обговорено можливість використання спортивної бази частини для проведення занять з «Захисту України» щодо тематики прикладної фізичної підготовки, а саме подолання перешкод та подальшу співпрацю військової частини та ліцею. Заступник директора з НВР Тетяна Леонідівна від імені адміністрації ліцею вручила військовослужбовцю грамоту за активну участь у оборонно-масовій роботі ліцею, а всі присутні привітали з наступаючим святом Дня Збройних Сил України.

Але найголовнішим висновком уроку було те, що на прикладі військовослужбовця, який завітав до ліцею усі побачили, наскільки Збройні Сили України відрізняються від радянської армії. Ми пишаємося!

Від БМЛ №15

Залишити відповідь