ТИМЧАСОВИЙ ПОРЯДОК
організації освітнього процесу на період карантинних обмежень БМЛ№15

  • Щодо маскового режиму

Потрібно розуміти, що 3000 одноразових масок на один день не “потягне” жодна структура, а ще необхідна утилізація. Тому, з розумінням прошу забезпечити своїх власних дітей масками.

Учні на уроках будуть знаходитися без масок, вчителі – за бажанням у масках.
Для учнів 1-4 класів пересування закладом освіти буде дозволено без використання маски або респіратора. Діти 5 класів і старші на перерві ходять в масках.

У випадку «помаранчевого» рівня епідеміологічної небезпеки учителі у процесі навчання будуть використовувати захисні щитки.

  • На випадок захворювання учнів

Також, у разі підтвердження випадку коронавірусної хвороби в когось із учнів, весь клас повинен буде піти на самоізоляцію.

  • Щодо антисептиків

Ми забезпечимо можливість антисептичного та дезінфекційного режиму в установі, але, якщо не складно, “малесенький” антисептик у портфель таки покладіть (на всяк випадок). Дозатори з антисептиками будуть встановлені на входах до ліцею. Всередині ліцею рекомендуємо дітям мити руки з милом перед уроками. Дуже часте застосування антисептику також шкідливе.

  • Щодо входу до ліцею і на територію ліцею

Так, згідно з рекомендаціями МОН, ми зробили три входи на територію і три входи до приміщення різними потоками. Просимо з розумінням поставитись до того, що батьки не допускатимуться в приміщення ліцею (лише в окремих випадках).

ГРАФІК
входу до ліцею

Час

Центральний вхід

Вхід від стадіону

Вхід від ялинки

08.00

2 – і та 3 – і класи

8А, 8Б, 9 – і,
10– і, 11– і класи

5-і класи, 8А

08.15

1- і класи

 

 

12.00

4 – і класи

6 – і класи

7 – і класи

  •  
  • Щодо температурного скринінгу

Ми забезпечуємо скринінг усіх працівників ліцею на вході до приміщення ліцею. Але дуже просимо Вас, шановні батьки, вимірюйте температуру Ваших дітей і заведіть щоденник температури. Подбайте про це ще у своїх домівках. Будьте відповідальними батьками своїх дітей.

  • Щодо харчування

Воно здійснюватиметься згідно з новими вимогами безпеки. Для цього уже змінено графік перерв і проведено відповідну організаційну роботу у приміщенні їдальні. Харчування безкоштовне для 1-4 класів та дітей, що мають пільги.

  • Щодо роботи позаліцейних установ і закладів

Такі установи і заклади працюватимуть з відповідними умовами щодо безпеки.

  • Щодо роботи груп продовженого дня

Групи працюватимуть згідно з новими тимчасового положення режиму роботи ліцею.

ГРАФІК
роботи групи продовженого дня

Час

Захід

11.35

Початок ГПД

12.30-12.50

Харчування ГПД (1 – і класи)

14.00-14.20

Харчування ГПД (2 – і, 3 – і класи)

 

  • Діти що потребують особливої уваги

Ми не робимо різниці між дітьми. Для нас усі діти любі. Доступ до ліцею матимуть лише батьки, діти яких потребують супроводу. Вони зможуть перебувати у приміщенні ліцею. Не забудьте про масковий режим і засоби особистої безпеки) та отримати дозвіл у директора ліцею (за наявності документів)

  • Щодо медичного огляду

Для дітей перших класів ми просимо лише пройти сімейного лікаря, або педіатра. Бажано ще й окуліста і, все ж таки, картку щеплень. Це в інтересах дитини.
Для працівників закладу освіти: медогляд частково відтерміновано, якщо є потреба — на Ваш розгляд.
Учителі будуть проходити тести на коронавірус у випадку контакту з хворим.

  • Щодо свята 1 вересня

Загальної традиційної лінійки не буде, але є цікаві ідеї для всіх. Перші класи збираються на подвір’ї ліцею з дотриманням санітарних вимог о 08.15. Усі інші класи відповідно до графіку відвідування ліцею заходять в класи, або проводять перші уроки на свіжому повітрі.

  • Щодо нашого спільного розуміння

Важко щось спрогнозувати на далеку перспективу, але від усіх нас, від нашої спільної солідарності і залежить результат. Я б дуже хотіла, щоб наше очне навчання розпочалось 1 вересня 2020 року і закінчилось не раніше 28 травня 2021 року. Ми чекаємо, з нетерпінням, на зустріч і далі залишаємось відкритим простором для усіх.

з повагою,

Директор БМЛ№15

 

Від БМЛ №15

Залишити відповідь