Пані та панове!

До Вашої уваги пропонуються поради як уберегти себе від коронавірусу.

Подолати епідемію ми зможемо тільки тоді, коли будемо відповідально ставитись до свого здоров’я і дотримуватись правил самоізоляції та гігієни. Тож зараз про найважливіше – як уберегти себе від COVID-19.

Вірус НЕ циркулює в повітрі, а передається від хворої людини до здорової, якщо ви знаходитесь поруч. Тож гарантія безпеки – відстань.
Вірус може бути на ваших долонях. Слідкуйте за рухами й не торкайтесь обличчя, щоб інфекція не потрапила в організм через слизові оболонки.

Руки слід мити з милом як можна частіше й ретельніше. Якщо такої можливості немає, використовуйте дезінфікуючі спиртовмісні засоби.
Дезінфікуйте особисті речі, зокрема окуляри, телефон чи інші гаджети, якими користуєтесь найчастіше.

Зміцнюйте імунітет, аналізуйте інформацію і не піддавайтесь паніці! COVID-19 – це чергова вірусна інфекція, поширення якої ми зараз мінімізуємо всіма можливими засобами.

У групі ризику – люди похилого віку; люди, які мали безпосередній фізичний контакт із хворими, наприклад, через рукостискання; люди з хронічними хворобами та медичні працівники. Щоб убезпечити себе від можливої хвороби, дотримуйтесь правил карантину, уникайте натовпу, мінімізуйте поїздки в громадському транспорті. Це ваша гарантія безпеки.

Наше спільне завдання – не допустити поширення епідемії. Якщо кожний з нас зробить свідомий крок до цього, ми переможемо коронавірус і збережемо життя людей.

З повагою,

Адмінстрація БМЛ №15

за матеріалами https://znam.gov.ua/koronavirus-profilaktyka-infikuvannya-i-poshyrennya-1584349605/

Від БМЛ №15

Залишити відповідь